Μελέτες


Η μακροχρόνια εμπειρία της SP Clima θα φανεί χρήσιμη εαν αποφασίσετε να εφαρμόσετε μια συνολική λύση κλιματισμού στο χώρο σας. Θα ακούσουμε πολύ προσεκτικά τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε τη σωστή λύσή προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Η SP Clima διαθέτει μηχανολόγους, οι οποίοι θα σας προτείνουν την αποδοτικότερη λειτουργικά, κατασκευαστικά, ενεργειακά και οικονομικά λύση.

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών όλων των έργων κλιματισμού, και είναι πολύ βασικό κομμάτι της εταιρείας μας.

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών για τους παρακάτω τομείς:

  • Κλιματισμός
  • Λύσεις προσωληνώσεων και προεγκαταστάσεων.
  • Εξαερισμός επαγγελματικών χώρων.

Ο σωστός κλιματισμός και εξαερισμός κάνει τη διαβίωση στα κτίρια πιο άνετη ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα λειτουργικά τους έξοδα.

Παρεμβάσεις όπως ο αυτόματος έλεγχος λειτουργίας, η χρήση του συστήματος για μηχανικό αερισμό (free cooling), η ανάκτηση θερμότητας από τα κανάλια απόρριψης ή η ενσωμάτωση υβριδικού αερισμού με ανεμιστήρες οροφής μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας βελτιώνοντας συγχρόνως την θερμική άνεση του χώρου.

Για εσάς που τώρα κτίζετε την οικοδομή σας, διαθέτουμε λύσεις προσωλήνωσης και προεγκαταστάσεων ούτως ώστε να επιτυγχάνεται αποδοτικότερη συνολικά λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων και καλαίσθητο αποτέλεσμα αφού οι σωληνώσεις είναι πρακτικά αόρατες.

Εξαερισμός είναι η ανανέωση του αέρα με φυσικό η τεχνητό τρόπο μέσα σε ένα χώρο. Ο φυσικός τρόπος ίσως είναι αρκετός για ένα σπίτι, για όλες όμως τις άλλες περιπτώσεις, ο εξαερισμός πρεπει να γίνεται με τεχνητό τρόπο. Δηλαδή, αφού μελετήσουμε την περίπτωση, να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα που θα εξασφαλίζει τον χώρο που μας ενδιαφέρει με εξαναγκασμένη ροή αέρα.